Nyt blad

 • Side 1 ud af 5Næste
 • Alexander den Stores elefanter i krig

  08.01.2015.

  Nyt blad: Få hele historien om Alexander den Stores felttog til Indien, hvor han for første gang blev mødt af krigselefanter.

 • Nyt blad: Fra familiefar til massemorder

  27.11.2014.

  Rudolf Höss var bøddel i Auschwitz, men privat levede han et helt almindeligt familieliv - få også historien om mumien med det stivnede skrig. Nye analyser afslører mumiets identitet.

 • Nyt blad: Luft-esser i krig

  06.11.2014.

  1. verdenskrigs udbrud førte for første gang kampen op i luften. Piloterne havde ingen erfaring, og måtte derfor udtænke manøvrer og taktikker fra bunden.

 • Nyt blad: Vikingesværdet Ulfberht

  16.10.2014.

  Det gådefulde vikingesværd Ulfberht undersøges, USA hævner Pearl Harbor og Rom forvandles til et blodbad i år 82 f.kr.

 • Nyt blad: Shogunen samler Japan

  25.09.2014.

  I årets 15. udgave af Historie giver vi dig fortællingen om Slaget ved Sekigahara, som gav Tokugawa shogun-titlen. Vi introducerer middelalderens kastemaskiner, som knuste byer og borge, og vi følger tre jødiske familiers liv i skjul under holocaust.

 • Nyt blad: Verdens farligste mand

  04.09.2014.

  Mød verdens mest frygtede terrorist gennem to årtier, Sjakalen Carlos, oplev Hitlers flaktårne under 2. verdenskrig, og tag med på tur i Roms kulørte natteliv.

 • Nyt blad: Hitler angriber Polen

  14.08.2014.

  Kom med til Polen, hvor Hitler slipper sine tropper løs i 1939 og starter 2. verdenskrig. Mød Englands største heksejæger og følg polarforskere på dødsmission.

 • Nyt blad: Luftskib erobrer himlen

  31.07.2014.

  I årets 12. udgave af Historie kommer du med til søsætningen af luftskibet, og du kan tage på røvertogt med Englands landevejsrøvere.

 • Nyt blad: Nazisternes hemmelige politi

  10.07.2014.

  I årets 11. udgave af Historie kan du dykke ned i detaljerne bag Gestapos forbrydelser under 2. verdenskrig. Du kommer også med i linjeskibenes storhedstid og kan følge den barske hverdag for vikingernes slaver.

 • Nyt blad: Den sidste kamp om Romerriget

  19.06.2014.

  I årets 10. udgave af Historie oplever du den østromerske general Belisaius kæmpe for at genskabe Romerriget. Du får også detaljerne om Hitlers sidste vidundervåben, pansernæven, og kommer med bag tremmerne i en menneske-zoo i slutningen af 1800-tallet.

 • Nyt blad: Haj flænser badegæster

  28.05.2014.

  I årets 9. udgave af Historie kommer du med under overfladen ud for New Jersey kyst, hvor en dræberhaj i sommeren 1916 flænser sagesløse badegæster. Du møder også Napoleon i nederlagets stund i 1814 og kan læse om den sexede sekretærs historie.

 • Nyt blad: Storkrig splitter Europa

  08.05.2014.

  For 100 år siden eksploderede Europa. Historie nr. 8 følger tilløbet til 1. verdenskrig og forklarer, hvordan to pistolskud kunne antænde et helt kontinent.

 • Nyt blad: Mød Roms stjerneadvokat

  16.04.2014.

  I årets 7. udgave af Historie kommer du helt tæt på antikkens stjerneadvokat, Cicero, der kæmpede for retfærdighed i det bundkorrupte romerske retssystem. Du møder også en kynisk Stalin, der ødslede med menneskeliv under opførelsen af Hvidehavskanalen, og kommer med under Røde Kors' ilddåb i 1864.

 • Nyt blad: MacArthur led nederlag i Korea

  14.03.2014.

  I denne udgave af Historie kan du følge general MacArthurs store nedtur under Koreakrigen. Han gik i land som den store krigshelt og forlod Korea som taber.

 • Bødlen var forhadt

  06.03.2014.

  I årets 5. udgave af Historie kommer du ansigt til ansigt med middelalderens forhadte bødler.

 • Nyt blad: Strandene blødte på D-dag

  13.02.2014.

  Den 6. juni 1944 kastede de allierede 125.000 unge mænd mod Normandiets strande. I bunkere og maskingeværreder sad tyskerne klar til at tage imod.

 • "Gud er med os!" lød den svenske konges motto, inden han tordnede til angreb.

  Nyt blad: Sveriges mægtige krigerkonge

  26.01.2014.

  I årets 3. udgave af HISTORIE får du fortællingen om det militære geni, Gustav Adolf, der forfinede krigskunsten og gjorde Sverige til stormagt.

 • Nyt blad: Sensationelt vikingefund

  01.01.2014.

  Fundet af 41 vikingekrigere i Estland sætter spørgsmålstegn ved selve vikingetidens kronologi. Læs om det opsigtsvækkende fund i årets 2. udgave af HISTORIE.

 • I ly af natten flyttede de allierede soldater rundt på de oppustelige kampvogne, så tyskerne fik indtrykket af stor aktivitet. Luften kunne nemt lukkes ud af kampvognen, når den skulle flyttes.

  Nyt blad: Hitler snydt før D-dag

  19.12.2013.

  I årets 1. udgave af HISTORIE kan du læse om de allieredes falske hære og oppustelige tanks, der fuppede Hitler i tiden op til D-dag. Du kommer også tæt på kejser Neros morderiske mor, Agrippina, ligesom du kan læse om nytårsrakettens farverige historie.

 • Vladimir Lenin var sponsoreret af vestlige kapitalister, da han startede den kommunistiske revolution i Rusland.

  Aktuelt blad: Lenin fik hjælp fra kapitalismen - kvindelige pirater hærgede løs

  07.11.2013.

  I årets 17. udgave af HISTORIE kan du læse om den overraskende alliance mellem Lenin og det kapitalistiske tyske kejserrige. Du kommer også med kvindelige pirater på plyndringstogt i Caribien, og så kan du læse om kvaksalvernes livsfarlige medicin.

 • Side 1 ud af 5Næste

Aktuelt blad: Alexander den Stores krigselefanter

Nyt blad: Få hele historien om Alexander den Stores felttog til Indien, hvor han for første gang blev mødt af krigselefanter.

Få japansk knivsæt med Historie

Abonnement: Imponer dine middagsgæster med historisk paratviden og et knivsæt i japansk design. Lige nu får du 2 numre af Historie og et Hasaki knivsæt for bare 39,50 kr. (+ porto og eks.).

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra Historie.

Tilmeld dig og modtag hver uge:

 • De bedste artikler
 • De friskeste, gamle nyheder
 • Ugens quiz

Poll

Skaljakke og 3 numre af Historie: 89,50

Abonnement: Køb 3 numre af Historie og få en nano-skaljakke med i prisen. Spar 910 kr!

Få hele historien om Nazityskland

Abonnement: Få den første dvd i serien 'Nazityskland - Forførelsen af en nation' til 9,50 kr!

Gå på udkig med Historie

Abonnement: Bestil 3 numre af Historie og få en professionel kikkert med i købet til 89,50 kr.

Historiens Højdepunkter

Historie: Få et godt tilbud på den populære bogserie om historiens højdepunkter.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications