Klædt på til at modstå elementerne

Med Black Reflective multifunktionsjakken er du rustet til at klare selv svære nordiske vejrforhold. Lige nu kan du få den flotte og praktiske jakke sammen med Historie.

15. september 2016

Få jakken til en MEGET nedsat pris her

Uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår er det nordiske vejr en drilsk og omskiftelig størrelse. Fra det ene øjeblik til det andet kan solskin og skyfri himmel blive afløst af en regnbyge eller en kølig vind, som går gennem marv og ben.

Alligevel er klimaet her i Norden noget helt særligt, og sørger man for at være klædt ordentligt på, er det en fantastisk fornemmelse at gå ude og opleve den både smukke og rå natur. 

En jakke til al slags vejr

Er man ude at nyde naturen, skal man selvfølgelig have de bedste betingelser, så vejret ikke bliver en hindring, og med en effektiv multifunktionsjakke er du altid godt klædt på til formålet.

Jakken er stilren og funktionel uanset om du blot skal pendle til arbejde eller på vandretur i det fri – og lige nu kan du få den sammen med Historie til en MEGET nedsat pris.

Alsidig og behagelig at have på

Jakken er lavet i et materiale af høj kvalitet som gør, at den holder formen trods den lave vægt. Hætten er justérbar og kan nemt foldes ind og ud under kraven. Den er vandafvisende, åndbar og har lynlås med stormtætning.

Den lækre multifunktionsjakke har i sig selv en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den med 2 nr. af Historie for kun 59,50 + 49,50 i porto. I alt 109 kr.

Måske er du interesseret i...

Læs også