Rejs til Georgien – i grænselandet mellem Europa og Asien med Historie

Tag med til Georgiens tusindårige kristne klostre, bjergtagende natur, Stalins barndomsby, solide mad- og vintraditioner og den charmerende storby Tbilisi – med dansk rejseleder, 8 dage.

11. september 2015

Afrejse 17 maj 2016

Det historiske Kaukasus venter med åbne arme: ”Enhver gæst er sendt fra Gud”, som et georgisk ordsprog lyder. Georgien er ikke alene et af de ældste kristne lande i verden, men har også en lang førkristen kulturhistorie. Vi følger kristendommens spor til ældgamle kirker og klostre som eksempelvis klippeklostrene i David Gareja, det UNESCO-fredede Jvari-kloster og Svetitskhoveli-katedralen.

Vi ser oldtidsbyen Uplistsikhe, der er hugget ud af klippen, og den nyere verdenshistorie bliver meget nærværende, når vi besøger Stalins barndomshjem og Stalinmuseet i Gori.

De historiske oplevelser kombineres med stor natur i Kaukasusbjergene, og klostre såvel som kirker ligger billedskønt i de barske landskaber. Rejsen byder også på moderne storbyliv og mulighed for at spise godt i Tbilisis store udvalg af restauranter. Og selvfølgelig smager vi på den lokale vin – også på det område har Georgien dybe rødder; der er blevet produceret vin her gennem 7.000 år!

Pris kr. 10.498,-

Tillæg for eneværelse kr. 998,-


Information og bestilling:

36989898, [email protected]
Bestil rejsen hos Albatros Travel
Rejsekode LR-His

Gergeti, Georgien.
Markedsplads.
Udsigt fra grotte i Uplistsikhe, Georgien.
Landmand
Kort over Georgien.

Måske er du interesseret i...

Læs også