Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hitler

Adolf Hitler

Han var doven i skolen og en fiasko som kunster. Men så opdagede han sit særlige talent som folkeforfører. Få hele historien om, hvordan Hitler kom til magten, når vi går helt tæt på manden, der forvandlede Tyskland til et nazistisk diktatur.

Adolf Hitler – helt privat

Knuste kunstnerdrømme, et medicinskab fyldt med stoffer og en problematisk familie. Kom med bag facaden, når vi går helt tæt på Adolf Hitlers privatliv.

Attentatforsøg på Adolf Hitler

Over 40 attentatforsøg på Adolf Hitler og alligevel lykkedes det aldrig hans modstandere at få ram på ham. Han levede bare videre i bedste velbefindende og nød det søde liv i Berghof.

Adolf Hitlers død

I april 1945 står det klart, at Hitlers vision for Nazi-tyskland er krakeleret, og Føreren gør sig klar til undergangen. Få detaljerne fra hans sidste dage, læs det opsigtsvækkende testamente og øjenvidneberetninger fra dem, der var tættest på ham.

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul