APRILSNAR: Putin er i familie med Napoleon og Djengis Khan

Russiske genforskere har kortlagt præsident Putins arvemasse og har påvist et overraskende tæt slægtskab med en lang række af historiens største personligheder.

Russiske genforskere har kortlagt præsident Putins arvemasse og har påvist et overraskende tæt slægtskab med en lang række af historiens største personligheder.

Alexey Druzhinyn / EPA / Ritzau Scanpix

At Ruslands præsident, Vladimir Vladimirovich Putin, ikke er en Hr. Hvem-Som-Helst har verdens ledere vidst i årevis. Men nu tyder forskning også på, at præsidenten ikke har det fra fremmede.

Putins samlede arvemasse er blevet kortlagt af et forskerhold fra Ruslands Videnskabelige Akademi og sammenlignet med DNA-spor fra en række kendte historiske personer.

“Det er enestående! Præsidentens DNA-profil matcher både Napoleon, Cæsar, Alexander den Store og Djengis Khan, og der kan ikke herske tvivl om familiært slægtskab,” udtaler forskningsleder Aleksei Kochytov fra Institut for Cytologi og Genetik, en sibirisk underafdeling af Ruslands Videnskabelige Akademi.

Sådan så Putins forfædre ud:

Kraftig potens forklarer slægtskab

Geogenetik-professor Aleksei Kochytov oplyser, at præsident Putins DNA-profil er af den sjældne type “alfa-alfa-viril”, som kun ganske få promille af menneskeheden besidder.

Kochytov og hans forskningskolleger vurderer, at præsidentens slægt gennem det meste af verdenshistorien har været udstyret med en ekstremt kraftig potens, hvilket forklarer de mange historiske bånd.

De russiske forskere er allerede i gang med at søge om adgang til 120 yderligere DNA-prøver fra notabiliteter som Mahatma Gandhi, Vilhelm Erobreren, Astrid Lindgren og Chuck Norris, for som professor Kochytov siger: “Vi er overbeviste om, at præsident Putin nedstammer fra stort set alle fortidens giganter.”