Kun Bundy kendte antallet af ofre

Ingen har endnu kunnet fastslå, hvor mange ofre Ted Bundy har på samvittigheden. Antallet kan være alt mellem 30 og 100.

Ted Bundy tilstod 30 drab, hvoraf de 20 er identificeret. Men efterforskere og folk, der kendte Bundy, skønner, at antallet af ofre kan være helt oppe omkring 100.

De mener, at Bundy begyndte at slå ihjel allerede i de tidlige teenageår. Fx forsvandt en kun otte-årig pige sporløst fra Ted Bundys barndomsby, Tacoma, i 1961.

Den mest almindelige vurdering er dog, at Bundy slog 36 ihjel. Bundy selv skabte flere gange forvirring om antallet. Da han blev spurgt til et konkret antal mord, sagde han fx, “læg et ét-tal til det, og så har du svaret”.

Et tungt slag havde ramt Margaret Bowman i hovedet, inden hun blev kvalt.

Ted Bundy var nekrofil

Seriemorderen er berygtet for sine uhyrlige overgreb. Men også hans omgang med lig har chokeret.

Ted Bundy indrømmede, at han halshuggede mindst et dusin ofre med nedstrygere. Han fandt hovederne seksuelt ophidsende. Fem af de afskårne hoveder gemte han i sit hjem, mens han forsøgte at brænde et sjette hoved i sin kærestes pejs.

Bundy besøgte også efterladte lig i skoven og dyrkede sex med dem – gerne indtil de gik helt i stykker af forrådnelse.

Nogle døde kroppe smukkeserede han med makeup eller shampoo.

“Hvis du har tid nok, kan de være lige, hvad du vil have”, udtalte Bundy, som beholdt polaroid-billeder af sine ofre som en souvenir.

En retsmediciner, som havde arbejdet med faget i 16 år og undersøgte to af Ted Bundys ofre, fortalte senere, at han aldrig havde oplevet en tilsvarende gru. Kvindernes hænder bar tilmed ikke spor efter kamp, hvilket fik retsmedicineren til at konkludere, at ofrene var helt uforberedte.