Giphy & Shutterstock

Lyt nu: Historiens værste seriemordere 🎧

Ted Bundy, Ed Gein og Edmund Kemper er uden tvivl tre af historiens værste seriemordere, og du har måske set dem portrætteret på film eller tv. Vi går spadestikket dybere og lader landets bedste stemmer fortælle den gruopvækkende virkelighed bag monstrene. Lyt med her.

Nogle gange overgår virkeligheden bare fantasien, og måske netop derfor har flere filmskabere gennem årene valgt at bruge seriemordere, som hovedpersoner i deres værker.

I de senere år har vi set Edmund Kemper portrætteret i hitserien "Mindhunter", og i 2019 var Ted Bundy omdrejningspunkt for hele to serier på Netflix.

Og går vi lidt længere tilbage i historien, var Norman Bates i Hitchcocks film "Psycho" baseret på eneboeren Ed Gein fra Plainfield.

Og netop Kemper, Bundy og Gein har vi kigget lidt ekstra i kortene.

Du kan derfor lige nu lytte til de tre gruopvækkende historier, som vi har fået professionelle skuespillere til at læse højt, så du bare kan læne dig tilbage og lytte.

Her får du smagsprøver på de tre uhyrlige fortællinger:

Edmund Kemper: Seriemorderen med de mest bizarre sex-ritualer

Edmund Kemper slog 10 mennesker ihjel i koldt blod, men de mest gruopvækkende gerninger fandt sted, når han var alene med ligene.

Ted Bundy: Voldelige sex-fantasier blev til virkelighed

Ted Bundy fik topkarakterer og var frivillig på en selvmordshjælpelinje. Mange mente, at han kunne komme langt, men i stedet blev han blodtørstig morder.

Ed Gein: Seriemorderen, der flåede sine ofre

Han myrdede mindst to kvinder og gravede adskillige lig op på kirkegården for at klæde sig i deres hud og bruge kranierne som tallerkener.

Kan du ikke vente med at høre resten?

Det kan vi godt forstå! Så lige nu har du mulighed for at lytte med i 1 måned for 0 kroner

Udover vores tema om seriemordere kan du boltre dig i det store lydunivers på vores app, som du naturligvis kan downloade kvit og frit.

Om bare 5 minutter kan du være klar til at lytte videre:

  1. Klik på den grønne knap herunder
  2. Opret dit prøveabonnement
  3. Download app'en HISTORIE
  4. Lyt!