Oplev historien med alle sanser

I mere end 10 år har HISTORIE skrevet om historiens største dramaer. Nu er det tid til at opleve dem! Vi rejser i eventyrernes kølvand, tager med forskerne på arbejde og besøger steder, hvor kun ganske få har adgang. Og du kan komme med!

Tag med os til Galápagos, Svalbard og solformørkelse.

HISTORIE giver dig mulighed for at gå på opdagelse i verdenshistorien – nu også fysisk.

I samarbejde med Illustreret Videnskab, National Geographic og Digital Foto har vi grundlagt Bonnier Expeditions, der arrangerer rejser helt ud over det sædvanlige.

Rejs som ingen andre

Glem alt om charter og masseturisme – vores ekspeditioner tager dig med til steder, som kun er få forundt, og dine rejseledere er eksperter inden for bl.a. historie, videnskab og fototeknik.

Bonnier Expeditions giver dig:

  • Oplevelser for livet. Vores unikke rejser er skræddersyet til de nysgerrige og eventyrlystne, som vil have mere ud af ferien end en solbrun kulør.

  • Viden og indblik. Vi håndplukker de bedste eksperter, som holder foredrag undervejs og viser dig, hvordan de arbejder.

  • Særbehandling. Vi tager dig med til steder, som normalt er lukket land for offentligheden, og vi rejser aldrig flere ud, end at alle kan få den fulde oplevelse.

Vil du se, hvilke rejser vi tilbyder netop nu? Så klik ind på vores rejsesite bonnierexpeditions.dk og læs mere.

Men skynd dig, der er kun få pladser på hver ekspedition!