Europa i brand

EUROPA I FLAMMER: Nyt bogværk fra HISTORIE

EUROPA I FLAMMER er et helt unikt bogværk om 2. verdenskrig. Du kender måske mange af historierne, men denne gang kommer du tættere på end nogensinde før med øjenvidneberetninger og hidtil ukendte fotos fra krigen.

EUROPA I FLAMMER er en bogserie på 12 helt ny producerede bind.

Alle tekster er dramatiske fortællinger om krigens afgørende begivenheder, og serien er blevet til i samarbejde med førende forskere og skribenter.

Undrer du dig over, hvordan almindelige mennesker oplevede 2. verdenskrig?

  • I det nye store bogværk fra HISTORIE går vi helt tæt på 2. verdenskrig. De allersidste nulevende øjenvidner fortæller om deres oplevelser under krigen, og vi møder civile og soldater på alle fronter.

Eller hvordan bestemte beslutninger ændrede krigens gang?

  • Gennem originale dokumenter, gribende breve og nye, uddybende interviews med eksperter kommer vi helt tæt på de dramaer, der afgjorde historiens største krig.

Den første bog i serien EUROPA I FLAMMER, 'Kampen om Norden', får du for kun 1 kr. + 19 kr. i porto og eksp. I alt 20 kr.

Derefter får du hver 4. uge en ny bog i serien EUROPA I FLAMMER i løbende abonnement – og selvfølgelig kun så længe, du selv ønsker.

Video

Din første bog i bogserien er Kampen om Norden

I Kampen om Norden kan du følge dramaet tæt, da Norden i 1939 bliver slagmark for Europas stormagter.

  • Hitler vil for enhver pris sikre sig havne på Norges lange kyst og adgang til den svenske jernmalm, og Stalin vil erobre Finland, fordi han frygter en invasion af Sovjetunionen gennem naboen i nord.
  • Følg finnernes og nordmændenes kampe for frihed helt tæt på.

I bogen Kampen om Norden får du, udover de ovenstående fortællinger, andre gribende historier fortalt af de sidste øjenvidner, samt flotte illustrationer, originale farvelagte historiske billeder fra krigen og meget mere.

Kom helt tæt på og bliv klogere på 2. verdenskrig

I hver eneste bog i serien kommer vi helt tæt på krigens største dramaer og møder de mennesker, der så det ske.

I hvert bind møder du en af verdens førende eksperter, som i et interview med bogens redaktør forklarer krigens gang, og vi fremlægger og forklarer betydningen af krigens afgørende dokumenter.

Glæd dig blandt andet til bog 4 ’Historiens største felttog’ som giver dig en hårrejsende og stærk fortælling fra øjenvidner på begge sider af verdenshistoriens længste front, da Hitlers veludrustede styrker i juni 1941 invaderede Stalins Sovjetunionen.

EUROPA I FLAMMER tager dig med hele tæt på og gør dig klogere på 2. verdenskrig.

Med øjenvidnernes fortællinger, unikke farvelagte billeder, originale dokumenter og interview med eksperter giver vi dig en serie, der tager dig helt tæt på og gør dig klogere på 2. verdenskrig.

Glæd dig til en bogserie ulig noget andet, du har set. Vi garanterer dig en bogsamling med timevis af spændende og enestående læsning, som du ikke vil være foruden!

p.s. Der er ingen binding på dit abonnement på bogserien EUROPA I FLAMMER, og du kan opsige dit abonnement når som helst.