Få fingrene i årets Guldnummer fra HISTORIE

De sidste par år er vores store Guldnummer blevet revet væk, men lige nu har du mulighed for at sikre dig et eksemplar af det eksklusive samlerobjekt til kun 19 kroner.

Vi har netop lagt sidste hånd på vores store GULDNUMMER, hvor vi har samlet de mest hæsblæsende fortællinger fra historiens verden i en ekstra stor udgave – og i en eksklusiv indpakning – til dig.

Klik her, hvis du vil have HISTORIEs 148 siders Guldnummer (Limited Edition) til særpris

Prisen er KUN 19 kroner – og så får du endda en masse ekstra fordele med i købet!

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke historier du kan se frem til at læse i Guldnummeret, så har vi en smagsprøve til dig lige her:

Bilens barndom var vild og blodig

Helt så vakkelvorne var de første automobiler næppe, men det var bestemt ikke ufarligt at sætte sig bag rettet i starten af 1900-tallet.

Du kommer med tilbage til bilens blodige barndom, hvor det at have et kørekort var en by i Rusland, og omkring tre ud af fire uheld skete i vejkryds, fordi de nye bilister ikke anede, hvordan de skulle svinge til venstre.

Men du får også historierne om:

🪂 Montgomerys faldskærmstropper – De Røde Djævle – som i ly af natten skal springe ud over Sicilien og indtage Primosole-broen. Og netop mørket ender med at blive briternes værste modstander.

👠 Den langfingrede kvindebande, der hærgede Londons fashionable forretninger, da de iført modetøj og med den hårdtslående Alice Diamond i spidsen ragede til sig af tøj, smykker og pelse.

🚢 Oldtidens Titanic, som blev fundet for 120 år siden ud for øen Antikythera og siden har givet forkerne fast arbejde, fordi det over 2.000 år gamle vrag var fyldt med oldtidens mest gådefulde last.

Det koster 19 kr.! Og det er ikke småting, du får for pengene. Vi giver dig nemlig:

Et nummer af HISTORIE – uden ekstra beregning.

Fuld adgang til HISTORIE Digital, hvor du både kan læse om og lytte til fortællinger fra alle afkroge af verdenshistorien

Og så får du selvfølgelig Det Store Guldnummer: Hele 148 sider sprængfyldt med historiens allerstørste dramaer

MEN HUSK! Vi har kun et begrænset antal Guldnumre på lager, så måske skal du ikke vente alt for længe...