HISTORIE årbog 2020: Genoplev årets vigtigste nyheder

I HISTORIES nye årbog får du forhistorien til årets vigtigste begivenheder. Måned for måned fortæller årbogen baggrunden for nyhederne og sætter hændelserne i perspektiv.

Fra pandemier til Adolf Hitler

Historie Årbog 2020 giver dig overblikket over årets mest skelsættende begivenheder og sætter nyhederne i et historisk lys.

Med årbogens gennemresearchede og medrivende fortællinger får du indsigt i de historiske dramaer, der har været med til at forme verden i dag – og du møder de store personligheder, der har fået det hele til at ske.

Læs blandt andet om partiet Alternative für Deutschlands fremgang i den tyske delstat Thüringen, og få historien om, hvordan Adolf Hitler sikrede nazisterne indflydelse gennem propaganda og brandtaler.

Eller kapitlet om mordet på afroamerikaneren George Floyd, der førte til massive demonstrationer mod politivold og racisme i hele USA – om hvordan politidrabet vækkede mindelser til racemassakren i byen Tulsa, hvor hvide amerikanere gik amok på deres sorte medborgere og nedbrændte en hel bydel.

Bliv klogere på 2020 og fortidens dramatiske begivenheder

Historie Årbog 2020 er den perfekte bog for dig, der interesserer dig for historie. Alle bogens historier tager udgangspunkt i en nyhed fra 2020.

Ud fra begivenheden dykker vi ned i forhistorien og beskriver overraskende sammenhænge mellem vores fortid og nutid.

Vidste du for eksempel, at Prins Harry og Meghan Markles beslutning om at forlade det britiske kongehus trækker tråde direkte tilbage Edward 8., der afgav kongemagten til fordel for sin amerikanske kone?

Eller at USA’s beslutning om at snigmyrde den iranske general Qassem Soleimani står i gæld til amerikanernes nedskydning af admiral Yamamoto – manden, der stod bag angrebet på Pearl Harbor?

Med Historie Årbog 2020 får du ikke alene fascinerende historier og fantastiske fortællinger.

Bogen er også fyldt med udførlige tidslinjer, enestående billeder, uddybende infobokse, 3D-illustrationer og detaljerede kort:

3D-illustrationer

Årbogen byder på flere realistiske 3D-illustrationer. Kom blandt andet med ind i maskinrummet på det amerikanske jagerfly, der nedskød manden bag angrebet på Pearl Harbor.

Detaljerede kort

Få det store overblik med bogens detaljerede kort. Se blandt andet, hvordan Den spanske syge på rekordtid spredte sig over hele verden.

Enestående billeder

Bogen giver dig virkelige billeder fra historiske øjeblikke. Eksempelvis får du de uhyggelige billeder af Tulsas brændte bygninger efter massakren.

Alt dette + en masse andet kan du glæde dig til, når du køber Historie Årbog 2020 for 59,50 kr. + porto. Totalt 99 kr.!!

Historie Årbog 2020 tager dig hele vejen rundt i historien – både i nutiden og i fortiden. Vi lover, at rejsen bliver rørende, chokerende og tankevækkende.

P.s. Der er ingen binding på dit abonnement på Historie Årbogen, og du kan opsige dit abonnement når som helst.