HISTORIE årbog 2021: Oplev årets vigtigste nyheder og deres dramatiske forhistorier

I HISTORIES nye årbog får du forhistorien til årets vigtigste begivenheder. Måned for måned fortæller årbogen baggrunden for nyhederne og sætter hændelserne i perspektiv. Historie Årbog er historieskrivning, når fortællingen er allerbedst.

Fra Stalin til Suez-kanalen

Historie Årbog 2021 giver dig overblikket over årets mest skelsættende begivenheder og sætter nyhederne i et historisk lys.

Med årbogens gennemresearchede og medrivende fortællinger får du indsigt i de historiske dramaer og personer, der har været med til at forme verden i dag.

Læs blandt andet om, hvordan den russiske Putin-kritiker Aleksej Navalnyj ender i fængsel efter først at være forsøgt snigmyrdet, og få historien om, hvordan Josef Stalin sendte en lejemorder ud for at dræbe ærkerivalen Lev Trotsky.

Eller læs om det enorme containerskib Ever Given, der satte sig fast på tværs af Suez-kanalen, blokerede en af verdens vigtigste søfartsruter og forsinkede tusindvis af varer.

Få historien om, hvordan den vigtige handelsrute flere gange før er blevet blokeret – første gang allerede ved selve åbningsceremonien i 1869.

I Historie Årbog 2021 får du disse og en lang række andre spændende forhistorier til de begivenheder, som i år har givet store overskrifter.

Bliv klogere på 2021 og fortidens dramatiske begivenheder

Historie Årbog 2021 er den perfekte bog for dig, der interesserer dig for historie.

Dig, som gerne vil bag om de historiske nyheder fra i år, og som gerne vil med på en tidsrejse, som gør dig klogere på, hvordan begivenheder fra 2021 har tråde tilbage i historien.

Vidste du for eksempel, at Brexit trækker tråde til en dybtliggende trang til selvstændighed i Storbritannien, og at den keltiske dronning Boudicca nær havde smidt romerne ud af Britannia i år 64 i et hævntørstigt blodbad?

Eller at forskernes opfindelse af COVID-19 vaccinen er en hurtig bedrift sammenlignet med polio-vaccinen? Vaccinen var i udvikling i 40 år.

Én stædig læge nægtede at give op, til trods for få ressourcer og et ydmygt kælder-laboratorium. Jonas Salks vaccine kurerede den frygtede børnelammelse, og i dag er sygdommen stort set udryddet.

Med Historie Årbog 2021 får du ikke alene medrivende historier og fantastiske fortællinger.

Bogen er også fyldt med udførlige tidslinjer, enestående billeder, uddybende infobokse, 3D-illustrationer og detaljerede kort:

3D-illustrationer

Årbogen byder på flere realistiske 3D-illustrationer. Se nazisternes enorme fragthelikopter “Dragen” og læs, hvordan Hitler var med til at skubbe til udviklingen af helikoptere.

Detaljerede kort

Få det store overblik med bogens detaljerede kort. Få det fulde overblik over Hitlers overraskelsesangreb på sin tidligere allierede, Sovjetunionen, i Operation Barbarossa – historiens største militære operation.

Enestående billeder

Bogen giver dig virkelige billeder fra historiske øjeblikke. Eksempelvis får du fotos af afghanske krigere med stinger-missiler leveret af CIA.

Alt dette plus en masse andet kan du glæde dig til, når du køber Historie Årbog 2021 for 59,50 kr. + porto. Totalt 99 kr.!!

Historie Årbog 2021 tager dig hele vejen rundt i historien – både i nutiden og i fortiden. Vi lover, at rejsen bliver rørende, chokerende og tankevækkende.

PS! Der er ingen binding på dit abonnement på Historie Årbogen, og du kan opsige dit abonnement når som helst.