Historisk krimi: Seriemord i solrige Californien

Livet i Californien er lidt lettere – vejret er varmere, kjolerne kortere og humøret højere. Men i 70'erne og 80'erne krøb uhyggen for alvor ind over "The Golden State”.

I de ellers glade 70'ere skyllede en sand epidemi af seriemord ind over Californien, og politiet kunne slet ikke følge med.

I årets historiske krimi "Mord i solen" kommer du med til stedet, hvor solen altid skinner, men hvor mordstatistikken ofte kaster en skygge over den gode stemning.

Du kommer til at opleve:

De mest berygtede seriemordere, som forvandlede Californiens gader til et sandt mareridt for både politi og lokalsamfund.

"The Golden State" befandt sig i et inferno af dræbte prostituerede, sataniske symboler på skamferede lig og charmerende seriemordere, der fejede benene væk under deres ofre.

Eksempelvis "Dating Game Killer", der tonede frem i et amerikansk dating-program og charmerede både kvinder og publikum. Men bag smilet og de kække bemærkninger gemte sig en seriemorder med flere liv på samvittigheden.

Få årets mest nervepirrende krimi for 0 kr.

Og du får endnu mere krimi

Vi ved, at kriminalhistorier er noget af det mest eftertragtede læsestof på HISTORIE, og det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme.

Derfor får du også sidste års historiske krimi "Mord i Nord", hvor vi løste nogle af Nordens værste kriminalsager fra starten af det 20. århundrede.

OG vi har sat lyd på det hele, så du bare kan læne dig tilbage og nyde turen (og lad os nu bare være ærlige – måske bide negle imens 😉)

©

Du kan også få vores MAGASIN til en helt særlig pris

I anledningen af påsken har vi sat et ekstraordinært godt tilbud sammen til dig, der har lyst til at snuse lidt til, hvad vores trykte magasin byder på.

Faktisk får du 2 numre af HISTORIE bragt direkte til din postkasse + de digitale krimier "Mord i solen" og "Mord i Nord".

DIN PRIS ER 39 KR.

Og det betyder altså en besparelse på hele 135 kr.

Men tilbuddet gælder kun i en tidsbegrænset periode! Sidste chance: 7. april 2021.

OBS! Er du allerede abonnent? Så log ind og få det hele lige her