Klar til kamp i det japanske køkken

Historie bevæbner dig til tænderne med japansk stål, så du selv kan prøve kræfter med Østens kulinariske specialiteter

10. juni 2016

Få et superskarpt Omakase knivsæt i japansk stål til en meget nedsat pris sammen med Historie

Det japanske køkken er med sine mange eksklusive råvarer, fantastiske smage og helt specielle tilgang til madlavningen utroligt anerkendt. Det er ikke gået ubemærket hen i vores del af verden, hvor japanske restauranter er at finde på mange gadehjørner.

Hvor det indtil videre primært har været sushi, der har været populært i Norden, er flere andre japanske specialiteter som f.eks. den klassiske ramen-nudelsuppe dog efterhånden også begyndt at gøre sine indtog.

Et køkken hvor man holder på formerne

Traditioner har altid spillet en rigtig stor rolle i det japanske samfund og gør det stadig den dag i dag. Det gør sig i dén grad også gældende for det japanske køkken. Når man er færdig med at spise, lægger man for eksempel altid spisepindene fra sig på den lille holder foran tallerkenen eller oven på skålen med ris. Man stiller dem ALDRIG lodret ned i risene.

Det anses nemlig som et ondt varsel, hvis man stiller sine pinde lodret, da det er en del af det japanske begravelsesritual at servere ris med opretstående pinde til den afdøde. 

På kokkens anbefaling

Omakase er japansk, og betyder noget i retning af: "Det er op til dig" – og hvis du siger omakase på en restaurant i Japan, får du kokkens bud på det bedste den pågældende dag.

Det er tydeligt at se på udformningen af knivsættet her, at Hasaki's designere har haft fokus på det perfekte. Knivblad i kvalitetsstål. Skaft i solidt, velforarbejdet og tredobbelt poleret pakkatræ. Gennemtænkt, stramt japansk design i alt fra selve produktet til indpakningen.

Det får du

Sættet indeholder to superskarpe knive - en kokkekniv (Nakiri, 32 cm), som er perfekt til at hakke og skive med, og en filetkniv (Yanagiba, 33 cm) til detaljeret udskæring.

Knivsættet har en værdi af 429,00 kroner, men lige nu kan du få det sammen med 2 nr. af Historie for kun 59,50 + porto HER.

Måske er du interesseret i...

Læs også