Ny årbog fra HISTORIE sætter 2016 i perspektiv

EU og Tyrkiet indgik aftale om flygtninge, Panama papirerne var historiens største læk, og Zika-virus blev en global trussel. Årbogen fra HISTORIE tager nu fat i konkrete og dramatiske begivenheder fra 2016 og binder dem sammen med deres historiske baggrund.

14. oktober 2016

Ny årbog går bagom 2016

  • HISTORIE’s årbog stiller skarpt på årets store hændelser og binder dem sammen med fortiden i levende og fascinerende fortællinger.
  • En rig billedside inklusive detaljerede kort og udførlige tidslinjer skaber overblik og indlevelse.
  • Introduktionstilbud: 59,50 + porto og eksp. (39,50). I alt: 99 kr.

BESTIL ÅRBOGEN HER

Alle bogens historier tager udgangspunkt i en konkret begivenhed fra 2016. Ud fra denne begivenhed dykker vi ned i forhistorien - og de overraskende sammenhænge mellem vores fortid og nutid beskrives.

Afslutningsvis får du et efterspil, hvor vi vurderer begivenhedernes betydning for verden i dag.

  • Vidste du eksempelvis, at USA indførte den første lov til at beskytte whistleblowers allerede i 1778? Eller at jøden, som lækkede informationer om Israels A-våben til engelsk presse, på 30. år lever under skarp overvågning i Israel?
  • Eller vidste du, at mange af USA's præsidentkandidater blev betragtet som ekstreme? F.eks. Victoria Woodhull, da hun i 1872 som første kvinde stillede op til præsidentembedet. Andre kandidater var decideret skøre som Homer A. Tomlinson, der udnævnte sig selv til konge af verden.

FÅ ET SMUGKIG i ÅRBOGEN

Vi sætter tre eksemplarer af årbogen på højkant! Deltag i konkurrencen her

Måske er du interesseret i...

Læs også