Skab din egen historie – med Historie

Nu får du muligheden for at skabe din egen visuelle og levende fortælling. Du kan nemlig få et af de superpopulære actionkameraer sammen med Historie.

26. januar 2016

Tag billeder og optag videoer på farten med et fedt actionkamera. Klik her og få det til en meget nedsat pris sammen med historie.

Vi ser dem i massevis på nettet. Videoer, som folk har optaget med deres actionkamera. Nogle spænder kameraet fast på sig selv, når de er ude at løbe, cykle, surfe og lignende. Andre spænder det på deres baby eller på hunden, og det kommer der ofte nogle ganske underholdende optagelser ud af. De seneste år er de små actionkameraer blevet voldsomt populære, og med de mange anvendelsesmuligheder der følger med, er det ikke svært at forstå hvorfor.

Perfekt til den personlige historiefortælling

Da de første actionkameraer kom på markedet for nogle år siden, var der ikke mange som kendte til dem, og det var småt med salget. Stille og roligt fik flere og flere dog øjnene op for de nye kameraers muligheder, og i løbet af de seneste par år er salget nærmest eksploderet. Internetkanalen, YouTube, kan også tage en del af æren for actionskameraets udbredelse, da det er her, de mange videoer lever deres liv og bliver set af millioner af mennesker. Et glimrende eksempel er videoen ”An Irishman in Vegas”, hvor en irsk turist låner sin søns actionkamera under en ferie til Las Vegas. Han begår dog den fejl, at han konsekvent vender kameraet forkert under hele ferien, så han udelukkende filmer sig selv i stedet for seværdighederne.

Du kan se videoen her:

Din historie og din fortælling

Nu har du også mulighed for at lave nogle sjove, vilde eller spændende videoer. Lige nu kan du nemlig få et actionkamera via et rigtig godt tilbud sammen med Historie. Det kompakte kamera kan både tage billeder og optage video. Du får også en beskyttelsesboks til kameraet og en monteringsdel, så du kan spænde det fast på cykelhjelmen, cykelstyret eller hvad du end måtte finde på.

Kameraet har i sig selv en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få det med 3 numre af Historie til kun 99, 50 kr.

Måske er du interesseret i...

Læs også