Tema

EUROPA I FLAMMER

I denne enestående bogserie fortæller de allersidste nulevende øjenvidner om deres oplevelser under 2. verdenskrig, og vi kommer gennem originale dokumenter, gribende breve og nye, uddybende interviews med eksperter helt tæt på de dramaer, der afgjorde historiens største krig. Glæd dig til en unik læseoplevelse.

Bind 1 – Kampen om Norden

Bind 1 – Kampen om Norden

I 1939 bliver Norden slagmark for Europas stormagter. Hitler og Stalin angriber fra hver sin side, og kampene langs den finske grænse og i det nordlige Norge bliver nogle af 2. verdenskrigs mest bitre. Få første bind af HISTORIEs nye bogværk "EUROPA I FLAMMER" for kun 1 krone.

Bind 2 – Ubådsjagt i Atlanten

Bind 2 – Ubådsjagt i Atlanten

Ubådskrigen raser i Atlanten, og Hitlers ubåde vil udsulte Storbritannien. De tungt lastede fragtskibe og skibene med flygtninge vestpå er lette ofre – indtil briterne sender deres bedste flådefolk med som eskorte. Mød søfolkene ombord i de tyske ubåde og passagerer og besætning på de allierede konvojer, som frygter at ende livet i Atlanterhavets iskolde bølger. Få første bind af HISTORIEs nye bogværk "EUROPA I FLAMMER" for kun 1 krone.

Bind 6 - Slaget om England

Bind 6 - Slaget om England

I juli 1940 er alt på spil for det engelske imperium. Frankrig har kapituleret, Norden er besat, Luftwaffe er verdens mest moderne luftvåben, og nu truer Hitler med at invadere de britiske øer. Vi følger en gruppe utrænede piloter i dogfights over kanalen og hører øjenvidner til Slaget om England fortælle.