Få adgang til hele verdenshistorien – for 0 kr. den første måned

Du venter gennemsnitligt 20 timer om ugen – hvorfor ikke bruge dem på noget fornuftigt? Med HISTORIEs nye digitale univers får du mulighed for at blive klogere, mens du venter – på mobil, computer eller i vores app. Og lige nu får du adgang en hel måned for 0 kr.

Med et abonnement på HISTORIE Digital har du hele verdenshistorien lige ved hånden – præcis når det passer dig.

På websitet finder du dybdegående læseoplevelser med flotte illustrationer, der bringer dig midt ind i begivenhedernes centrum. I appen trykker du PLAY og får verdenshistorien bragt direkte til ørerne med artikler indtalt af professionelle oplæsere. Og på din mobiltelefon tikker de seneste arkæologiske opdagelser ind dagligt.

Du finder også personlighedstests, øjenvidneberetninger, videoer og historiske guides til verdens storbyer i vores univers. Og du kan tilgå det hele, når og hvor det passer dig: Vi findes både på mobil, tablet og din computer.

Det får du i vores univers:

Adgang når det passer dig

Viden er ikke begrænset til ét sted. Uanset om du bruger vores website eller app, får du ubegrænset digital adgang til indholdet i vores magasiner, også før det kommer i bladkiosken.


Daglige nyheder og opdateringer

Kig ind dagligt. Vi opdaterer hver dag med alle de seneste fund, øjenvidneskildringer, baggrundsartikler, infografikker, videoer og meget mere.


Få verdenshistorien direkte i ørerne!

I vores app kan du få artiklerne læst op, når du er på farten. Bliv klogere i bilen, på gåturen, eller mens du handler ind. Det eneste, du skal gøre, er at søge efter HISTORIE der, hvor du downloader dine apps.


Eksklusivt ekstramateriale

Dyk ned i det oprindelige kildemateriale til vores historier og se de artikler, du kender fra magasinet, gjort levende med videoer, animationer og interaktive tegninger.


Adgang til vores bugnende arkiv

Du har mulighed for at søge i hele HISTORIEs enorme arkiv. Du kan finde lige netop det, der interesserer dig, indenfor kategorier som 2. verdenskrig, vikingerne, arkæologi, samfund, kultur og religionshistorie.


Fordybelse i dine favoritemner

Savner du et sted, hvor du kan nørde igennem med dine favoritemner? Sæt et bogmærke og gem alt det bedste indhold til senere.


Men – hvad hvis jeg allerede er abonnent?

Hvis du allerede abonnerer på papirudgaven af HISTORIE men ikke har fået oprettet dit login og din adgangskode til vores digitale verden, så kan du gøre det her.

Dit login og kodeord er det samme på hjemmesiden og i appen.