Juridisk information

Juridisk information

Kære læser

De informationer, du finder her på denne website har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved alle korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind på siderne. www.historienet.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på siten.

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at sitet www.historienet.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International AS, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Ophavsret

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bonnier Publications forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4.

Med mindre andet er angivet har Historie copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse. Stof fra webstedet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Historie
Strandboulevarden 130
2100 København Ø