Jordan 2019: Få rabat på efterårets fantastiske ekspedition

Vidste du, at du som abonnent på HISTORIE får rabat på Bonnier Expeditions store rejse til Jordan i efteråret 2019?

1. marts 2019 af HISTORIE

Jordans historie er fascinerende, og netop nu har du mulighed for at opleve dette enestående sted sammen med BONNIER EXPEDITIONS.

For i oktober 2019 drager vi på en magisk rejse til Jordan

Når du booker din rejse til Jordan, sikrer du dig en oplevelse for livet. Du kommer til at se vidunderlige Petra med egne øjne, flyde ovenpå, når du bader i Det Døde Hav, og få masser af viden med hjem fra foredrag med kyndige arkæologer.

Du kan blandt andet glæde dig til, at...

  • Gå på opdagelse i klippebyen Petra – verdens syvende nye vidunder. Gå ikke glip af El Khazneh, det såkaldte skatkammer, med den 40 meter høje facade eller amfiteatret med plads til 3.000 gæster.
  • Besøge en af verdens bedst bevarede romerske provinsbyer og se den storekorsridderfæstning Kerak.
  • Høre foredrag bl.a. med den svenske arkæolog Richard Holmgren, som følger os på turen. Han fortæller om sine udgravninger i Petra og ved Det Døde Hav.
  • Spise romantisk middag under åben himmel ved det oplyste "Lille Petra".
  • Bo på nogle af Jordans bedste hoteller, spise lækre lokale delikatesser og nyde livet, mens vi sørger for alt det praktiske...

OBS! Som noget helt særligt har vi fået tilladelse til at køre en tur med et historisk damptog på Hijaz-jernbanen, der blev delvist sprængt i luften af selveste Lawrence of Arabia under 1. verdenskrig. Det er en oplevelse, som er ganske få forundt.

Bestil din rejse nu

Rabat til abonnenter på HISTORIE

Som abonnent på HISTORIE eller et andet magasin fra Bonnier Publications får du 1.000 kroner i rabat per person. Når du bestiller rejsen, skal du blot huske at sætte ✔ i et felt, der fortæller os, at du er abonnent. Så bliver rabatten automatisk fratrukket.

Måske er du interesseret i...

Læs også