Nyt blad: Jesse James' vilde flugt

Jesse James og hans kumpaner er en flok rutinerede bankrøvere, som har hærget længe. De er nået til en bank i Northfield, men denne gang får de modstand fra uventet side. Indbyggerne i byen går nemlig til angreb på røverbanden...

11. februar 2016

Nyt HISTORIE ude nu!

I udgave 4/2016 af HISTORIE kan du blandt andet læse:

Bitter fan skød “hykleren” John Lennon 

Mark Chapman elskede The Beatles, men hadede John Lennon, som ifølge amerikaneren solgte ud af gruppens idealer. En kold decemberaften tog den skuffede fan sagen i egen hånd.

Syntetisk benzin skulle redde Hitler

Sovjetiske kampvogne afskærer i 1944 Hitler fra Rumæniens oliefelter, og snart tørster Det Tredje Rige efter brændstof. Men en 30 år gammel tysk opfindelse, der kan forvandle brunkul, salmiak og spildolie til benzin, giver Føreren nyt håb.

Jesse James' vilde flugt

Den 7. september 1876 træder Jesse James og hans bande ind i banken i Northfield. De er alle erfarne bankrøvere, men denne gang går alt galt. Indbyggerne i byen griber til våben, og snart er banden på vild flugt fra lovens lange arm.

Nelson vandt sin sværeste sejr

Storbritanniens store søhelt er vant til at udslette sine fjender på kort tid. Men da han angriber København i 1801, kommer Nelson tæt på at opleve karrierens første nederlag. Kun grov ulydighed og et blindt øje redder admiralen fra en ydmygende fiasko.

Vil du abonnere på Historie? Her får du de bedste tilbud

Måske er du interesseret i...

Læs også