Kronprinsens sexmøbel blev bygget til et bordel i Paris

Den stærkt overvægtige og særdeles sexglade kronprins Edward af England havde brug for hjælp til at få sine lyster stillet. En specialfremstillet stol skulle gøre gruppesex mulig for ham.

Arvingen til den britiske trone fik specialfremstillet et møbel til gruppesex.

I 1000-tallet blev England regeret af en konge, der gik under navnet “Edward The Confessor” – Edvard Bekenderen. Men i 1880'ernes fik englænderne brug for et mere muntert øgenavn, da kronprins Edward gang på gang skabte skandale med sine erotiske udskejelser. Vittige hoveder døbte ham derfor “Edward the Caresser” – Edvard den Kærtegnende.

Edvard blev gift med den danske prinsesse Alexandra i 1863, men det betød ikke, at Englands kommende konge faldt til ro og blev familiemenneske. Han fortsatte uhæmmet med at nedlægge damer på stribe – blandt andre Winston Churchills mor og en kendt skuespillerinde.

Bestilte sex-sofa til bordel i Paris

Når Edvard besøgte Paris i 1880'erne og 1890'erne, var overnatninger på luksusbordellet Le Chabanais altid med på programmet. Til sin hemmelige elskovsrede bestilte kronprinsen et særligt møbel, som skulle gøre det muligt for ham at muntre sig med to kvinder på én gang – uden at overanstrenge sig.

1896: Kronprins Edvard sammen med sin mor, dronning Viktoria og Ruslands sidste zar Nikolaj 2.

© Wikimedia

Problemet var, at Edvards livmål efterhånden havde sneget sig op over 121 cm, så han hverken var smidig eller i stand til større fysiske anstrengelser. Møblet skulle sørge for, at kronprinsen kunne slappe af, mens hyrede prostituerede gjorde arbejdet.

Dirty Bertie fortsatte stilen som konge

Som 59-årig blev Edward omsider konge i 1901, da hans mor – den dydige dronning Viktoria – døde. Til hans kroningsceremoni i Westminster Abbey fik han indrettet en særlig loge til alle sine elskerinder.