Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Middelalderen

MIDDELALDEREN

Hvornår var middelalderen? Hvad spiste man? Og var den virkelig så mørk, som vi går og tror? Middelalderen begyndte i Europa, da Romerriget brød sammen, og kontinentet tog en ny form med lensherrer, konger og Kirken som magthavere. I modsætning til, hvad mange tror, var middelalderen dog ikke nogen mørk og dyster tid, og vi stiller derfor skarpt på den flere hundrede år lange periode.

MIDDELALDERMARKEDER

Alt var til salg i middelalderen, og de få, ugentlige markedsdage var tidens højdepunkt!

Europas største markeder bugnede af varer, og der blev solgt alt fra klæder til mad og dyr. Men der var også snyd, og alle svindlere skulle straffes.

Et fupnummer af værste skuffe på et middelalder-marked kostede sågar en hånd.

Gå på opdagelse i middelalderens økonomiske paradis!

KIRKE OG KORSTOG

Middelalderen var spækket med utallige konflikter, professionelle krigere og konstant uro. Den katolske kirke krævede død over de vantro, så nu kunne de kristne dræbe med god samvittighed. Med fanen højt drog korsridderne til det hellige land, og de var kommet for at blive! Kom helt tæt på middelalderens hellige krige og blodige korstog her.

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul