Få en lynhurtig trådløs oplader for kun 99 kroner

Som noget nyt kan du nu vælge en elegant og lynhurtig trådløs oplader til din smartphone, når du bestiller et abonnement på HISTORIE.

15. februar 2019 af HISTORIE

Drømmen om trådløs strøm stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor Nikola Tesla demonstrerede, at strøm kan overføres uden ledninger. Han fik dog aldrig det store gennembrud, der skulle til for at sprede teknologien i hele verden. 

Siden da har fænomenet fascineret utallige videnskabsfolk, som har forsøgt at samle det i en praktisk løsning.

Tesla var forud for sin tid, men i dag er trådløs strøm virkelighed, og du kan være med til at realisere Teslas drøm om en verden med trådløs strøm.

Kom i stødet med HISTORIE!

Lige nu har vi et spændende tilbud til dig. For bare 99 kroner (+ porto og eks.) får du 3 numre af HISTORIE og vores spritnye trådløse oplader til smartphones. Oveni købet smider vi da også lige vores digitale særnummer om videnskabsmænd - som Nikola Tesla - der var forud for sin tid.

Giv mig det gode tilbud på HISTORIE + en trådløs oplader

Lad op med HISTORIE, mens mobilen oplader

Det stilrene design på vores trådløse oplader passer elegant ind i hjemmet. Med den smarte trådløse teknologi slipper du for at lede efter den sammenkrøllede ledning, du ellers bruger til opladning af din telefon. 

Med ‘quick charge’ bliver opladningen hurtig, da laderen kan levere helt op til 9 watt. Det er desuden muligt at oplade to smartphones på samme tid med den trådløse mobiloplader, og du behøver ikke engang at tage coveret af!

Så kan du i stedet bruge tiden på at tage med os på en hæsblæsende tur tilbage i tiden, hvor vi forklarer opfindernes teknik og slagmarkens taktik - og så får du selvfølgelig de vigtigste nyheder, der sætter historien i perspektiv.Når du abonnerer på HISTORIE lige nu, får du:

  • En trådløs smartphone-oplader - den tekniske løsning, der gør din hverdag nemmere.
  • "Videnskabsmænd forud for deres tid" - et digitalt særnummer, der tager dig med på en videnskabelig tidsrejse.
  • 3 numre af HISTORIE - fyldt med dybdegående artikler og unikke illustrationer.
  • HISTORIEs digitale arkiv - direkte online-adgang til de seneste 12 numre af magasinet.

KLIK DIT ABONNEMENT HJEM NU

Måske er du interesseret i...

Læs også