Lancering: Den nye iPhone 14 er bekræftet

ANNONCE: Nu er det nu. Ventetiden er forbi for de Apple-fans, der traditionen tro har ventet spændt på Apples nyeste release. Den nye iPhone 14 er officielt på trapperne efter Apples release d. 7. september, der som altid skete til et storslået presseevent. Apple-fans kan nu glæde sig til den helt nye iPhone-serie.

Vil du bliver klogere på, hvad du kan vente dig af den nye iPhone 14, kan du læse med her. Vi kommer omkring alt fra design til nye specifikationer. Kan den nye iPhone mon leve op til forventningerne?

Nye modelstørrelser er kommet på banen

Som med tidligere iPhones minder iPhone 14 også om sin forgænger i flere henseender. Der er dog en grund til alt postyret, da flere elementer er optimeret på den nye model.

iPhone Mini-salget gik ikke helt som forventet, og derfor er de nyere modeller fokuseret mere på de lidt større iPhone-størrelser. Det betyder, at der i stedet for en minimodel er kommet en iPhone 14 Plus, der er noget større. Derfor er der altså kommet fire modeller i serien.

Prisen på iPhone 14 er forskellig alt efter model. iPhone Pro-modellerne er steget i pris sammenlignet med den tidligere model, mens de resterende iPhone 14-modeller har tæt på samme pris som iPhone 13.

iPhone 14 kommer med et nyt og mere enkelt design

Der har været rygter om, at display notch blev fjernet helt fra de store modeller. Her kunne Apple fortælle til release-eventet, at det var sandt, hvorfor der på Pro og Pro Max-modellerne nu ikke er de velkendte udskæringer øverst på displayet, som der ellers har været på de tidligere modeller. Det betyder, at udtrykket og designet på forsiden er blevet endnu mere enkelt.

Den nye iPhone 14 kommer i standardmodellerne i farverne midnat, lilla, stjerneskær, rød og blå mens Pro-modellerne kommer i farverne space black, sølv guld og dyblilla. Det får en stor indflydelse på det overordnede design og udtryk.

Den nyeste iPhone har forbedret kamera og video

Apple har til alle tider været kendte for deres gode kameraer i ekstrem høj kvalitet. Og kameraet er da ikke en undtagelse her ved iPhone 14. På topmodellerne var der rygter om et 48 MP frontkamera og 3 x optisk zoom på bagkameraet. Her lever lanceringen igen op til forventningerne, da den nye iPhone 14 kommer med netop det. Det forbedrede kamera kommer ikke alene. Med de nye topmodeller får du nemlig også 4K video, hvilket alt i alt betyder en mobil, der kan hamle op med selv de bedste kameraer på markedet.

Det bliver spændende at se, om Apple kan holde tidsplanen i forhold til at få iPhone 14 klar i butikkerne, så de spændte købere kan få del i glæderne.

Køb iPhone 14 hos flere danske forhandlere og butikker meget snart, eller bestil iPhonen hjem. Med en iPhone-forudbestilling kan du være sikret at komme foran i køen af de mange Apple-fans, der også vil have fingrene i den nyeste iPhone.